Финалист за наградата „Антъни, Макавити и Гъмшу“.

 

Пред какъв коктейл от опасности е изправено чикагското ченге „Джак“ Даниелс при дивото преследване на Джинджифиловият мъж — убиец, пред който Ханибал Лектър изглежда като Хъкълбери Фин!

Умна и решителна, заедно с частния детектив Хари е на крачка преди агентите на ФБР в разгадаване ходовете на изключително жестокият убиец. А дали тя преследва или е първата жертва в неговия списък?

Включете ме и в следващото разследване на Джак Даниелс.

Андрю Вас, автор на „Беглецът“ и „Тук долу“

Смесицата от язвителна съобразителност, малко от колоритната Джак Даниелс и ледената, остра проза на Дж. Е. Конрад правят „Уиски сауър“ буквално коктейл, който ще ви повали.

Ридли Пиърсън, автор на „Изкуството на измамата“ и „Режи и бягай“

„Уиски сауър“ е стремителен, забавен и невероятно жизнен дебютен роман. Надявам се Дж. Е. да запази своята невероятно секси 46-годишна героиня все така остроумна и язвителна за дълго, дълго време!…

Бари Айслър, автор на „Порой“ и „Буря“

Конрат е Хиасен със зъби, Елмор Ленард в тъмната улица. С редуването на забавни и ужасяващи моменти, „Уиски Сауър“ всъщност е едно „сладко“ четиво!…

Ерик Гарсия, автор на „Кибритлии“ и „Горещият и потен Рекс“

„Уиски Сауър“, първата от поредицата за Джак Даниелс, умело съчетава разтърсващ хумор с изпъващо нервите напрежение. Става въпрос за сериен убиец — това се казва завръзка!…

Съдържание

Уиски сауър 3,7

Whiskey Sour,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

Отзиви за Уиски сауър

Ако харесвате свежи мистерии и още по-свежи героини, не пропускайте Уиски сауър. Детективския роман на новото хилядолетие — силно остроумен, умело представен и ужасно добре замислен.

Джеймс Ролинс, автор на бестселъра „Карта от кости“

Завършен, динамичен… мост между Карл Хиасен и Томас Харис и едновременно по малко от двамата.

Publishers Weekly

Увлекателен… изпълнен с хумор… феновете на Джанет Еванович го харесват.

Library Journal

Почеркът на Дж. Е. Конрат е толкова умел, самият факт че Уиски сауър е първият му роман, е направо удивителен. Това е един бърз, забавен и ужасно интересен дебют. Надявам се, че Дж. Е. Конрат планира още дълго време да ни радва с умната си, язвителна и изключително сексапилна за своите четиридесет и пет години героиня.

Бари Айслър, автор на „Смъртоносен без оръжие“

Джак Даниелс е най-добрият полицейски герой, който се появява на сцената от години! Уиски сауър е опияняваща сплав от напрегнати моменти, разтърсващ хумор и един сериен убиец, който ще тормози сънищата ви.

Дейвид Елис, автор на „Сред лъжци“

Сложете в шейкър Доналд Уестлейк, прибавете петдесетина грама от Джеймс Елрой и малко от Дороти Паркър и ще получите веселият, изпълнен с ужасяващи моменти свят на Лейтенант Жаклин „Джак“ Даниелс. Нямам търпение да прочета следващите приключения!

Джей Бонансинга, автор на „Frozen“

Първокласен, изцяло поглъщащ криминален трилър.

Midwest Book Review

Трилърите изпълнени с напрежение, често са оприличавани на влакчета на ужасите, а този тук е направо Биг Кахуна. Грабва те още отначало и не те пуска до последната страница.

Реймънд Бенсън, автор на бестселъра „Face Blind“

Наистина много добра.

January Magazine

Всичко в Уиски сауър е интелигентно — интелигентни герои, интелигентен стил и интелигентно развитие, което те кара да продължиш да четеш, дълго след като си решил да изгасиш лампите. Страхотен дебют, който ще накара читателите да очакват продължение!

Майкъл Прескът, автор на бестселъра „Dangerous Games“

Оригинално и забавно представяне на жена, чиято кариера и личен живот вече преминават зенита си. Уиски сауър е динамичен роман, с неочакван и напрегнат финал, който оставя дълбоки впечатления в читателя.

South Florida Sun-Sentinel

Лек, свеж, добре написан и много забавен.

Kingston Observer

Детективската история на Дж. Е. Конрат, със своя остроумен диалог и забавни герои, ще се хареса дори и на тези, които не пият. Интригуващата героиня на Конрат ни подсказва да очакваме още вълнуващи приключения.

Стийв Алтън, автор на бестселъра „The Loch“

Много пъти усещах, че се смея с глас. Няма начин скоро да не излезе и втора книга от поредицата.

Murder Express

Ужасно динамичен дебютен трилър… с интелигентна героиня.

Kirkus Reviews

Уиски сауър е израз на свежия, свиреп и страховит нов почерк на Дж. Е. Конрат, а очарователната героиня Джак Даниелс е едновременно забавна, силна избухлива и решителна.

Дейвид Уилц, автор на „Heartland“

Светкавично действие, смразяващо напрежение и хаплив хумор.

Book Reporter

Най-накрая една героиня за нас! Забавна, избухлива и смела, Джак Даниелс е прекрасно ново попълнение в редиците на жените детективи. Весела и страшна Уиски сауър е натрапчиво поглъщаща мистерия. Просто не можех да се отделя от нея! Дж. Е. Конрат е автор, който заслужава внимание!

Либи Фишер Хелмън, автор на „A Shot to Die For“

Забавна, закачлива… сякаш Монти Пайтън ни представя криминален роман.

The Courier

Уиски сауър е един от най-добрите детективски романи. Изпълнен с невероятни обрати, спиращо дъха напрежение и ярка духовитост. Дж. Е. Конрат е създал нещо специално — нов сериен герой, чиито приключения ще следя със същата отдаденост, с която чета Спенсър и Дейв Робише.

А. Дж. Матюс, автор на бестселъра „Follow“

Невероятна книга!

Mystery Morgue

Динамично действие, интересни герои, заплетени развръзки. Определено един от най-добрите трилъри през последните години. Давайте продължението!

Book Page

Уиски сауър е зашеметяващ дебютен роман. Конрат е създал едно завладяващо четиво, представящо реални персонажи. Героиня, която събужда симпатии и злодей, достоен да задоволи и най-кръвожадните фенове на Ханибал Лектър.

Джордж К. Чесбро, автор на „An Affair of Sorcerers“

Четири звезди… здрава, забавна, интелигентна.

Deadly Pleasures

Уиски сауър: смесица от зверски деяния на зъл психопат, интересни герои, свеж диалог и частица добър хумор. Динамично и забавно четиво, с нетърпение очаквам новите приключения на Джак Даниелс.

Ф. Пол. Уилсън, автор на бестселъра „Infernal“

Остър диалог и язвително остроумие… притежава всичко необходимо за един изпълнен с напрежение бестселър.

Murder and Mayhem Book Club

Ако търсите добър, забавен, реалистичен, детайлно обрисуващ убийства трилър, спрете. Той е пред вас.

Rendezvous Magazine

Безспорно, трябва да се запознаете с героите на Конрат и завладяващият му разказ, за да видите как човек може да се изправи срещу куршумите и същевременно да остане незасегнат от тях, показвайки огромен дух и самоувереност. Но Уиски сауър те грабва още от първата страница и така до края. Мога откровено да кажа, че видях бъдещето на съспенс трилърите и то е Дж. Е. Конрат…

Робърт У. Уокър, автор на „City for Ransom“

Напрежение, умело балансирано с брилянтен хумор… силна и вълнуваща.

MyShelf

Тази книга оправдава популярността си.

Reviewing the Evidence

Динамична, забавна, екзалтираща и страшна. Макбейн и Томас Харис, обединени с малко хумор. Джак Даниелс е моят тип герой — силна, но човечна и уязвима.

Бил Пронзини, автор на „Mourners“

Празник за любителите на трилъра. Разказът е толкова фин, толкова уверен, сякаш четете десетият роман на велик писател в разцвета на силите си. Нямам търпение да прочета следващия.

Стивън Хариман, автор на „Sleeper“

Брилянтен дебют…

Chizine

Вълнуваща книга с раздразващ любопитството стил, който те грабва.

Pahrump Valley Times

Уиски сауър представя в реална светлина преследването на опасни престъпници по улиците. Героите на Конрат са силни, смели, но не и идеални, което ги прави истински. С нетърпение чакам продължението.

Сержант Дейв Путнам, полицейско управление Сан Бернардино

Познаващите творчеството на Стефани Плъм със сигурност ще я харесат.

Mystery Reader

Конрат показва огромен талант.

Mystery Scene

Уиски сауър е едно бясно препускане.

Роб Кантнгър, автор на поредицата за Бен Пъркинс

Уиски сауър е комбинация от провокативността, представена от Джулиан Хофман във Възмездие и хумора на Еванович. Ще ви хареса.

Tulsa World

Уиски сауър на Дж. Е. Конрат е най-добрата дебютна поредица мистерии, която съм чел от години. Тази книга има всичко, като се почне от вълнуващите моменти и се стигне до добрия хумор.

Уорън Б. Мърфи, автор на бестселъра „Pigs Get Fat“

Бидейки полицай и човек, който от време на време си пийва уиски, Уиски сауър веднага прикова вниманието ми — особено името на главната героиня, наречена „Лейтенант Джак Даниелс“. Голям фен съм на Ед Макбейн (87th Precinct) и Робърт Б. Паркър (поредицата Спенсър) и да намеря книга, която обединява стила на двамата бе истински празник. Уиски сауър е динамична, забавна, остроумна, изпълнена с хумор и известно количество кръв, което те кара да летиш по страниците.

Колин Съливан, полицейски служител от Тексас

Уиски сауър е прекрасен коктейл от полицейски похвати, любов, остри диалози и няколко капки измама за аромат. Очаквам новите приключения на Лейтенант Джак Даниелс.

Андрю Вахс, автор на бестселъра „Two Trains Running“

Конрат е нещо като по-груб вариант на Хиасен, а по черното чувство за хумор, може да бъде оприличен на Елмор Леонард. Редувайки страховити с весели сцени, Уиски сауър е едно прекрасно четиво.

Ерик Гарсия, автор на бестселъра „Кибритлии“

Малко язвително остроумие, сто грама от колоритната Джак Даниелс, придружени от ледено хапливата проза на Дж. Е. Конрат. Това са нещата, правещи Уиски сауър коктейл, който ще ви събори от стола.

Ридли Пиърсън, автор на бестселъра „Светкавично бягство“


Информация

Издание:

Автор: Дж. Е. Конрат

Заглавие: Уиски сауър

Преводач: Станислава Лазарова

Година на превод: 2010 (не е указана)

Език, от който е преведено: английски (не е указано)

Издание: първо

Издател: Издателство „Монт“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010 (не е указана)

Тип: роман (не е указано)

Националност: американска

Печатница: „Инвестпрес“ АД

Редактор: Биляна Еленкова

Художник: Димитър Стоянов — Димо

ISBN: 978-954-8055-15-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/16322

История

  1. — Добавяне

Библиоман