Прецакана. Така се чувства собственичката на популярен нощен клуб за вампири — Ванда Барковски. Предвид необичайното й занимание, може да се каже, че тя е по-необикновена от приятелите си вампири и ако някой заяви, че е леко необуздана… ами, така да бъде. Ала след като трима бивши служители подават жалба срещу нея заради избухливостта й, Ванда е принудена да посещава курс за овладяване на гнева. И което е още по-зле, Фил Джоунс се съгласява да й бъде наставник. Смъртният, който е забранен за нея…

Ако Ванда знаеше кой — или по-точно какво — всъщност е Фил, то непременно щеше да се замисли дали наистина е толкова привлечена от него, защото истинската му природа е далеч по-дива от всичко, което си е представяла. Той е преборил звяра вътре в себе си, така че е най-подходящият човек, който да помогне на Ванда с гнева й… само ако успее някак да запази самообладание, когато тя го подлудява от страст.

В навечерието на настъпващата вампирска война и въпреки несигурността на утрешния ден, Ванда и Фил ще трябва да намерят общ език и да се преборят с призраците от миналото си, ако искат да изживеят своите забранени нощи.

Съдържание

Забранени нощи 5

Forbidden nights with a Vampire,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip


Информация

Издание:

Автор: Керелин Спаркс

Заглавие: Забранени нощи

Преводач: Радка Русева

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Тиара Букс

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Мултипринт“ ООД

Излязла от печат: 16.10.2015

Редактор: Яна Иванова

Коректор: Гергана Димитрова

ISBN: 978-954-2969-49-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9709

История

  1. — Добавяне

Библиоман