Читателски коментари (за „Чудовищен “ от Алекс Флин)

  • 1. Belle_White (30 януари 2016 в 21:27), оценка: 6 от 6

    Понеже съм голям фен на историята на красавицата и звяра това е една от най-красивите и завладяващи книги, които някога през живота си съм чела!

  • 2. Bella17 (6 ноември 2017 в 11:00), оценка: 6 от 6

    Книгата още от самото начало стигна до сърцето ми и ме накара да се развълнувам и разчувствам. Това е историята на двама души, чиито светове са на светлинни години един от друг, но в същото време си приличат толкова много. Стечение на обстоятелствата, им се удава възможност да се опознаят, да разберат, че са открили това, от което имат нужда. Авторката Алекс Флин се е справи толкова добре с изграждането на образите и със създаването на тази съвременна версия на старата приказка за красавицата и звяра. Много харесвам писатели като нея, които модернизират и популяризират класики, без да променят същността им, правейки ги привлекателни за съвременното поколение.

  • 3. Eos (10 декември 2018 в 00:25), оценка: 6 от 6

    Това е една прекрасна книга. Една вълшебна история, която крие в себе си отражението на истинския живот, изтъкан от доброта, злоба, любов и умраза, борба и удовлетворение и …магия.

    За всички , които не са изгубили детето в себе си и са съхранили способността си да се гмуркат в безбрежния океан от мечти и фантазия, прочитът на тази книга ще им гарантира удоволствие. Поне аз това изпитах от първото до последното изречение.

  • 4. ganiva (17 декември 2018 в 22:54), оценка: 4 от 6

    Много хубава книга — нестандартна, но много поучителна и написана увлекателно. Книга, която те кара да мислиш и да чувстваш. Книга, която ни показва най-голямата ценност в живота — любовта. Не парите, не красивата външност, славата или материалните придобивки, а привилегията да обичаш и да бъдеш обичан. Препоръчвам я!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.