Читателски коментари (за „Пътуване извън тялото “ от Робърт Монро)

  • 1. Пламен Петков (9 юли 2007 в 11:47)

    Това е човешкият мироглед. Написан ясно и логично независимо, че навлиза в области трудно преводими за нормалното човешко съзнание.

    Без да обижда Монро показва съвършенното несъвършенство на човека и многопласността на неговото съзнание. Другото е въпрос на опитност, а за недораслите на вяра.

  • 2. elektrichar (23 юни 2009 в 14:55), оценка: 6 от 6

    Това е книгата която ме изуми, и напълно повлия за по-нататъшното ми духовно ограмотяване. ,, Пътуване извън тялото’’ и ,,Живот от другата страна’’ на Силвия Браун трябва да ги прочете всеки. Има още много други книги, разбира се, но с тези може да се започне. Там където описва преживяванията си, се чете много лесно. Но когато започва да разсъждава, е много трудно за разбиране. Някъде Монро казва, че това ,което е в книгата, е само една малка част. Когато издателят прочел целия ръкопис, казал, че ако издадат всичко, никой няма да повярва, и за това са махнали доста неща от преживяванията му. Робърт Монро умира на 17 март 1995 г.

  • 3. goran-im (24 май 2010 в 16:36), оценка: 6 от 6

    Началото!

    Това е То!

    От тук започва всичко! — Това е началото на Истината!

    Благодарение на факта, че му се случва спонтанно всичко, той е принуден така да се каже „сам да открива топлата вода“. Точно това го прави велик, защото не като другите писатели просто описва и изрежда редица свои случаи, а и ги изследва обстойно от научна гледна точка и не престава да експериментира.

    Поради ограниченото мислене, съзнание и възпитание на годините, през които е писана творбата много от обясненията в нея са само в начален стадий, но в следващата и най-вече последната книга всичко се избистря, като се дават вече обосновани обяснения на много от случаите в това първо произведение.

    Това е най-значимото произведение в историята — базата за сравнение!

  • 4. cpetrova (14 август 2012 в 14:37), оценка: 6 от 6

    Трилогията е уникална! Разказва за нещата, такива, каквито са! Това е истината и за духовно просветения читател няма никакво съмнение в това. Все повече хора днес откриват тази реалност и осъзнават истинския си Аз.

    Горещо я препоръчвам на всеки, който се стреми към познанието!

    Книгата смущава, изумява и очарова! Преобръща целия светоглед и дава отговор на много въпроси, които вечно търсещият човек си задава!

    Уникално четиво за просветени!

  • 5. Osiana (1 май 2017 в 02:16), оценка: 6 от 6

    Уникални са и трите книги, нямат нищо общо с всички остали книги от жанра. Ако искате да научите истината за живота след смъртта, то това е книгата. Жалко само за лошия превод, който прави книгата по-трудна за четене, от колкото всъщност би трябвало да е. Това е единственият автор на подобна литература, на когото съм сконна да повярвам на 90%. Четете!

  • 6. Motoretkata (9 декември 2018 в 09:08), оценка: 6 от 6

    Трилогията е уникална, написана просто и разбираемо с определена цел. До колкото знам, Монро е бил принуден да „ореже“ доста важна информация по определени причини. Особено от последната си книга. Официалната версия е, че е бил притиснат от издателите си, но надали на някой му звучи особено достоверно…

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.