Да поставя една жена на колене пред мен бе това, което ме възбуждаше. Чуках с доминираща сила и абсолютен контрол. Изисквах пълно отдаване от завоеванията си.

Дивак, самотник, воин… опасен бях до дъното на душата си. Живях сред неопитомената дива природа на тропическите гори в едно общество, което ме боготвореше, и в което всяка жена падаше подчинена в краката ми.

Но сега ме бяха открили. Принудиха ме да се върна към света, за който бях забравил отдавна, и към културата, която бе само блед спомен в паметта ми.

Доктор Мойра Рийд е антропологът, който беше нает, за да ми помогне да се приспособя отново към модерното общество. Нейно задължение беше да изглади грубия ми характер… Да ме научи как да се справям с новия си живот. Искаше да ме опитоми.

Но никога нямаше да успее.

Бях див, свободен и суров мъж. Единственото, което исках от красивата Мойра Рийд, бе да я чукам до пълно подчинение. Сигурен бях, че и тя го иска.

Щеше да го получи.

Да, много скоро аз щях да бъда учителя, а тя моята ученичка. И когато покажех на тялото й какво е удоволствие, както никой друг преди мен, тогава щеше да разбере какво е да си покорена от един дивак.

Съдържание

НЕцивилизован 4,9

Uncivilized,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Библиоман