Световната критика не пести суперлативите си за таланта на Барбара Паркър. Авторката си е извоювала реноме на една от най-брилянтните майсторки на съдебни трилъри.

Барбара Паркър се отказва от кариерата си на проспериращ прокурор и се посвещава на писането. Още с първия си роман тя достига до финала на наградата „Едгар Алън По“. Авторка е на шест бестселъра, преведени на 10 езика и непрекъснато препечатвани поради нестихващия читателски интерес.

Барбара Паркър живее със семейството си във Флорида.

 

 

Разкъсвана между любимия мъж, бащата на своята дъщеря и смъртоносен съперник, една борбена адвокатка осъзнава сенчестите страни на правосъдната система, за да затвърди своето подозрение за измяна.

 

 

Добре подреденият свят на адвокатката от Маями Гейл Конър — кариера, годеник и дъщеря — е разтърсен от заплашително среднощно позвъняване. Анонимният глас на другия край на телефона сякаш знае всичко за Гейл. После пристига първата снимка. Последвана от втора, след това от трета. Няма никаква бележка, никакво обяснение. Невидимата примка все повече се затяга и скоро целта на неизвестния „преследвач“ придобива ужасяващо реални измерения…

Съдържание

Подозрение за измяна 4,7

Suspicion of Betrayal,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Барбара Паркър

Заглавие: Подозрение за измяна

Преводач: Валентина Атанасова

Година на превод: 2000

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: ИК „Хермес“

Година на издаване: 2000

Тип: Роман

Националност: Американска

Редактор: Ивелина Йонова

Художник: Борис Стоилов

Коректор: Ивелина Иванова

ISBN: 954-459-750-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2020

История

  1. — Добавяне

Библиоман