Една скромна жена среща светски мъж, опитен в изкуството на съблазняването, в този завладяващ исторически любовен роман — книга първа от прочутата сага „Хатауей“ на Лайза Клейпас.

Техният живот не се подчинява на правила.

Когато неочаквано наследство издига семейството й до аристократичната класа, Амелия Хатауей открива, че грижите за по-малките й сестри и своенравния й брат лесно могат да бъдат сравнени с рискованото управление на стотонен параход. А привличането, което тя чувства към високия, тъмен и опасно красив Кам Роан е с още по-непредвидими последици…

Желанието ги изгаря.

Богат отвъд онова, за което повечето хора мечтаят, Кам е уморен от дребнавите ограничения на обществото и копнее да се върне към дивите корени на своята „нецивилизована“ раса, когато възхитителната Амелия се появява една вечер при него с молба за помощ. Той възнамерява да й предложи единствено приятелство, но намеренията не съвпадат с желанието, което заслепява и двамата. А възможно ли е изобщо мъж, който презира правилата и условностите, да бъде изкушен от нещо толкова сковаващо като брака?

Животът във висшето общество неочаквано и скандално ще се окаже много горещ…

Съдържание

Мой до полунощ 5

Mine till Midnight,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Лайза Клейпас. Мой до полунощ

ИК „Ергон“, София, 2011

ISBN: 978-954-9625-82-0

История

  1. — Добавяне

Библиоман