Преди години, след ритуала за кръвно братство, Гейдж, Фокс и Кейлъб са се завърнали от гората, всеки с парче камък в ръката. Сега този камък ще стане тяхно оръжие в последната битка, срещу демона, който са събудили. Победителят получава всичко…

Общи кошмари, видения на кръв, огън и безпричинно насилие започват да измъчват тримата приятели и Куин, Лейла и Сибил — жените, свързани с тях чрез съдбата. Никой от шестимата не може да пренебрегне факта, че тази година демонът е станал по-силен, хранейки се от ужаса, който сее навред. Но сега трите части от ритуалния камък отново са споени в едно цяло. Само ако можеха да открият как да го използват.

За комарджия като Гейдж не е проблем да се обзаложи, че той и останалите ще намерят начин да се справят. Той и Сибил имат еднаква дарба да предвиждат бъдещето, но това е единственото общо нещо помежду им. Ако флиртът им прерасне в нещо по-сериозно, то това ще бъде по тяхно собствено желание, а не по воля на съдбата. Но Гейдж знае, че жена като Сибил — с нейния ум, сила и изумителна красота — може само да му донесе късмет. Добър или лош, все още не е ясно, и това би могло да означава или пълна разруха, или край на кошмара за Хокинс Холоу.

Съдържание

Свещеният камък 5,2

The Pagan Stone,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Нора Робъртс. Свещеният камък

ИК „Хермес“, Пловдив, 2009

Редактор: Даниела Атанасова, Атанаска Кузманова

Коректор: Мария Владова

ISBN: 978–954–26–0810–3

История

  1. — Добавяне

Библиоман